+31615308243
HomeGina’s Favourites Hotspots

Gina’s Favourites Hotspots

Gina Favourites Hotspots Zandvoort

In mijn eerste jaar 2016 in de verkoopkiosk in zandvoort was ik een van de eerste aanspreekpunten en werd helemaal gek van alle vragen over praktische zaken zoals pinautomaat en toilet, maar zeker ook over waar zijn de Zandsculpturen? Wat is er te doen? Waar kan ik nou lekker eten?

Ik sta heel graag mensen te woord maar dit waren heel veel vragen, elke dag honderden mensen dus zo is het idee geboren van “Gina Favourites Hotspots Zandvoort” om alles te verzamelen en vorm te geven in een uitvouwbare map met een plattegrond en mijn favoriete Hotspots van Zandvoort.

De eerste uitgave was in 2017 met “Gina Favourites Hotspots Zandvoort”  en was een groot succes! In 2018 zijn we met de tweede uitgave begonnen van “Gina Favourites Hotspots Zandvoort” met daarin opgenomen een Zandvoort-Amsterdam Beach Tour met een route langs de orginele vissershuisjes van Zandvoort.

 “Gina Favourites Hotspots Zandvoort” wordt ook door alle hotels en pensions in Zandvoort verspreidt.

Gina Favourites Tours Amsterdam

In oktober 2017 ben ik tevens begonnen met een verkooppunt op de prins Hendrikkade 5 te Amsterdam, op 2 minuten  loopafstand van het Centraal Station. Een ontzettend druk punt met veel toeristen en uiteraard heel veel vragen.

Dus kon het niet uitblijven om een “Gina Favourites Hotspots Amsterdam” te maken van mijn eigen stad Amsterdam.

k vind het ontzettend leuk om de mensen over de hotspots en uitjes van mijn stad Amsterdam te informeren, en ben heel trots dat ik dat nu op papier kan zetten, zodat iedere toerist gebruik kan maken van mijn originele kijk op de prachtige stad Amsterdam.

Liefs Gina Petula

© 2018: Gina Petula, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress