+31615308243
HomeBlog

Super Blood Blue Moon

Vandaag is het weer een prachtige bijzondere dag met veel Maan Energie. Ik voel het ontzettend. Ik heb eigenlijk vandaag de hele dag zin om gewoon te huilen, het lijkt wel of alles eruit wilt komen. Gelukkig kan ik mijn emoties en mijn energie goed leiden en zal ik met al mijn gevoel vandaag een aantal Super Moon Readings verzorgen! En vanavond een mooie Full Moon Avond organiseren met Full Moon Dance Prayer en een prachtige Maan Ritueel over Loslaten! Dit eenvoudige Maan Ritueel kan je ook thuis doen. Neem een Witte kaars, een glas Water, en 2 papiertjes. Schrijf op wat je niet langer nodig hebt in jouw leven, bedank voor de les en verbrandt het papiertje! Op het andere papiertje schrijf je jouw wens, wat jij nu nodig hebt in jouw leven! Dit papiertje geeft je een veilige plek. Wees 3 Minuten stil bij elk papiertje wat je schrijft. 

De Maan heeft invloed op onze emoties, en met een Super Moon is dat nog veel erger helemaal als je daar gevoelig voor bent. Ik ben niet verdrietig ofzo maar wil het gewoon laten stromen mijn tranen en mijn emoties. Gisteren had ik het gevoel dat ik op zoek moest gaan naar vrouwen in Vervelende situaties om hun haar te knippen etc. dus dat wordt mijn missie voor februari om wat instanties aan te schrijven zoals blijf van mijn lijf huis ofzo of jonge moeders die in opvang zitten. De weg zal zich vanzelf wijzen waar mijn gouden handjes vol met Maan Energie aan het werk moeten.

 

Elke Maand gebruik ik mijn hooggevoeligheid om een Volle Maan avond te Organiseren en speciale persoonlijke Kruiden baden te maken. Januari was dan ook een intense Maand met twee Super Volle Manen vandaar dan ook de Naam Blue Moon. en dan ook nog Vandaag 31 Januari 2018 een Totale Eclipse erbij. Wauw prachtig dat we dit allemaal mogen ervaren, en hiermee mogen gaan werken. Ik hoop jou ook een keertje te verwelkomen op een van mijn Maan Avonden of Rituelen. Veel liefs en Succes Vandaag.

Geniet van alle Maan Energie en tot volgende week…… Liefs Gina Petula

Art: The Moon Goddess by jezzy-art.deviantart.com


Gina Petula dansend het leven door!

Gina Petula dansend het leven door!

Ik werk al bijna 18 jaar met mijn tarot kaarten en ben ook altijd met de volle maan bezig, ik voel zo de sterke positieve Maan energie dat ik tijdens de volle Maan speciale readings  verzorg en ik maak persoonlijke kruidenbaden om mensen te helpen. Ik dans ook al vanaf mijn derde jaar begon met Ballet en wordt er nog altijd erg blij van! Het geeft mij een gevoel van vrijheid maar dan wel mijn eigen bewegingen en niet een aangemeten dans, ik was  vroeger dan ook groot fan van Kate Bush!

Ik organiseer dan ook volle maan avonden met mijn  Buikdansvriendin Mariska  en dan wil ik natuurlijk altijd dansen en zij altijd kaarten erbij halen Hahaha.

Het dansen bleef maar terugkomen maar dan wel een dans van het Gevoel en eigen bewegingen dat moest toch een naam hebben…..Ik op zoek en kwam Chakradance tegen, het klonk als muziek in mijn oren, mijn eigen bewegingen dus ik mij aangemeld voor  de opleiding want als ik het ging doen, dan wilde ik ook een diploma hebben en het goed doen. De opleiding begon in okt net na het zomerseizoen, ik was er helemaal klaar voor!

De Chakradance Facilitator Course was Online en in het engels op maandag, ik begon te dansen op de muziek en werd helemaal begeleidt door te visualiseren en wauw wat een prachtige muziek, het bracht mij heel ver als een soort droom!  

Na afloop van de Chakradance moest ik een mandala tekenen en deze een naam geven mijn eerste mandala heette dan ook Confused wat dan was ik !! Jeetje dit had ik niet verwacht, ik dacht ik ga even lekker dansen met mijn eigen bewegingen, helemaal niet nagedacht over dat deze prachtige ritmische muziek mij naar een hele nieuwe fase van mijn leven zouden brengen. Dat dit de puzzelstukjes op zijn plek zou laten vallen…

Ik ben al een paar jaar bezig met mijn eigen zoektocht, verder ben ik niet constant spiritueel bezig. ik vind het mooi dat ik met mijn gave mensen kan helpen om inzichten te krijgen maar het hoeft voor mij niet te zweverig allemaal  ..In mijn readings probeer ik ook zoveel mogelijk tastbare voorbeelden erbij te halen. Dus dat ik nu met Chakradance zelf een soort zweverige droom kwam was heel bijzonder hier wilde ik meer van gaan voelen….. .tot volgende week!

liefs Gina Petula

 


Even Voorstellen!

Ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is Gina Petula en ik ben Intuïtief & Spiritueel Coach ik omschrijf mezelf graag als een Dreamcatcher!

Na verschillende opleidingen hierin werk ik al 15 jaar  met mijn inzichten en gebruik daarvoor Chakradance, Tarot Kaarten, Godinnenkaarten maar ook andere creatieve uitingen zoals het maken van persoonlijke items o.a. lederen Tassen(G-Moa), Kettingen, Kaarsen, Kruiden Rituelen. Gouden Haan Zandvoort is mijn winkel waar alles bij elkaar komt, daarnaast organiseer ik verschillende workshops en events.

Ik heb een community opgezet” Gina DreamCatchers Road” waar je lid van kan worden en elke dag een mooie positieve boodschap ontvangt en kans maakt op een gratis Tarot Reading!

Ik wil graag de mensen een kijkje laten nemen in mijn wereld dus ben begonnen een blog te schrijven over mijn ervaringen en mijn Gypsy Lifestyle als Spirituele Ondernemer.

Een bijzondere combinatie van Gezelligheid, Mystiek & DreamCatchers kortom het lijkt mij leuk om het met jou te delen!

Liefs Gina Petula


Super Full Moon 2017

Super Full Moon 3 dec 2017

 

Supermaan in Tweeling

Het is de eerste en enige Supermaan dit jaar, maar wel een belangrijke boodschap een stevige STOP!

De meeste van ons hadden het al door, door kleine en/of grote signalen om ons heen. Kleine kwaaltjes die maar niet over gaan, erg moe, Relaties die stroef verlopen en nog veel meer….Doe eens een paar stappen terug.

Kijk eens of je visie wel goed klopt en of je er voor de volle 100% achter staat, wat jouw lichaam, intuitie of situaties nou precies aangeven!

Deze periode is perfect voor jouw bewustwordingsproces!

Ben je er klaar voor?

Supermaan

Supermaan is een Volle Maan die heel dicht bij de aarde staat. Het lijkt wel alsof de maan dichterbij wil komen zodat je haar belangrijke boodschap, (want licht is informatie), goed zou horen.

We krijgen echt de kans om de informatie die we in de laatste twee jaar opgedaan hebben eens terug te spoelen en alles goed te herbekijken. En dit proces gaat door tot 23 december 2017 dan gaat Mercurius weer ‘direct’ of vooruit.

Zo symbolisch: tegen kerstmis zijn we klaar voor een ‘wedergeboorte’.

De planeet Mercurius & het sterrenbeeld Tweelingen staan voor elke vorm van communicatie, nieuwsgierigheid, voor nieuwe dingen willen proeven zonder er echt diep in te duiken, voor ervaringen opdoen, vernieuwen, voor uitwisseling van nieuwtjes en informatie onder welke vorm ook, voor beweging en verkeer, en expressie.

 

Bron vermelding

https://www.nieuwetijdskind.com/3-december-2017-volle-supermaan-tweeling/

 


Reviews Gina Petula Tarot Readings


Prettige en gezellige vrouw, had hele goede inzichten.

22-06-2016

Irma Van der Meer

Gouden Haan

 
Heel inspirerend en het klopte ook allemaal. Wellicht dat ik nog een keertje een reading doe. Het was heel leuk!

20-06-2016

Yolande Versteege

Gouden Haan

 
Gina is hartelijk en staat met beide benen op de grond. Leuk gesprek gehad.

06-06-2016

Yvonne Bontan

Gouden Haan

 
zeer practisch, niks zweverigs. De legging heeft me verrassende, practische mogelijkheden laten zien voor iets waar ik allang mee in mijn hoofd loop. Fijne sfeer in het winkeltje. Maar met last van je rug, zakt de bank wel ver door –

26-05-2016

Yvonne Harteloh

Gouden Haan

 
Het was in een woord geweldig. Alles klopte wat werd verteld. Tevens was de ambiance uitstekend. Echt waar voor je geld en zeker een aanrader voor een ieder.

25-05-2016

Wilmar Dijkstra

Gouden Haan

 
Je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt alle tijd voor je genomen. Er heerst een servicegericht sfeer zonder commerciële insteek. De gastvrijheid is open en oprecht. De klant wordt echt als uitgangspunt genomen en alle aandacht is erop gericht de verwachtingen van de klant duidelijk op tafel te krijgen en daar ook in alle redelijkheid en oprechtheid aan te voldoen . Kortom een echte aanrader de Tarotreading is uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

23-05-2016

A. Staal

Gouden Haan

 
Ik heb een tarot legging laten doen, dat heel verhelderend werkte en mij handvatten geeft om er wat mee te doen in mijn gezin. Marlene

22-05-2016

Marlene Bakker

Gouden Haan

 
Zeer leuke en positieve eigenaresse en zeker een bezoek waard

20-05-2016

Angelique Van cuijlenborg

Gouden Haan

 
Wat een aangename verrassing Bedankt Gina.

12-05-2016

Sylvia Van Der Ven

Gouden Haan

 
leuke reading en leuk gesprek gezellige omgeving\r\nga zo nog een keertje

22-04-2016

Eline Vanderpoel

Gouden Haan

 
Een inspirerende Reading samen met mijn beste vriendin waar we allebei zeker wat aan hebben. Werk aan de winkel :- Gigi vriendelijk lief eerlijk en gastvrij, we voelden ons al snel op ons gemak Thnx

11-04-2016

Irma Kerkhoven

Gouden Haan

 
Gina is heel goed in wat ze doet, heeft een gezellig ingerichte ruimte en veel privacy ze maakt een afspraak met je en dan sluit ze de zaak af zodat er niet gestoord kan worden. Ze heeft een heel duidelijke uitleg bij de kaarten die je gepakt hebt en neemt de tijd om met je te spreken, naderhand kreeg ik een beschrijving van het advies aan de hand van de kaarten en ons gesprek mee. Ik voelde direct zo’n blijheid en opluchting dat mijn gevoelens klopte en ik dus daarop moet vertrouwen en heb ook direct contact gezogd om in te schrijven voor een opleiding wat ik nooit heb gedurfd ben heel verlegen en zag mezelf niet lesgeven maar heb me daar nu overheen gezet. Gina bedankt Je hebt me enorm geholpen

09-04-2016

Rianne Ruinard

Gouden Haan

 
Erg fijne en persoonlijke benadering .

09-04-2016

Maria Bos

Gouden Haan

 
Het was een fijn gesprek en Gina gaf hele goede aanwijzingen. We hadden echt een hartecontact. Ik kan haar zeker aan iedereen aanbevelen :

08-04-2016

Carla Van Hooff

Gouden Haan

 
Absoluut de moeite waard Ze is ontzettend vriendelijk,duidelijk en kundig.

05-04-2016

Jane Korthout

Gouden Haan

 
Was een mooie ervaring. Voor herhaling vatbaar.

31-03-2016

Yvonne Kommer

Gouden Haan

 
Gigi heeft net als drie maanden geleden een hele goede reading gegeven. Wij zijn weer een stukje wijzer geworden. Dank je wel Gigi.

30-03-2016

Esther Weijers

Gouden Haan

 
geweldig

26-03-2016

Tineke Brussel

Gouden Haan

 
Een hele lieve gezellige vrouw. Maar ik kwam met hele andere verwachtingen. Tarot is niet mijn ding het is meer een gezellig praatje maken. Dat kan ook gezellig aan de keuken tafel. Dit is voor iedereen anders. Veel succes

26-03-2016

Joke Boudewijn

Gouden Haan

 
Gezellig dame. Het klopt wat ze heeft gezegd

18-03-2016

Lucia Pesce

Gouden Haan

 
Inderdaad verrassend, zowel de locatie, de cadeauwinkel als de tarot reading heel treffende

14-02-2016

Marjolein Rose Van den Bos

Gouden Haan

 
Heel goed een aanrader waard.

01-02-2016

Bianca Boersma

Gouden Haan

 
Een bijzonder gesprek!

31-01-2016

Jolanda Groenewoud

Gouden Haan

 
Goede tarotlegging, hele prettige gastvrije ruimte, en fantastisch winkeltje. Prachtig wat ze van deze eenvoudige ruimte heeft gemaakt. En inspirerende tarotlegging waar ik concreet wat mee kan. Blij geweest te zijn

26-01-2016

Lidy gabriéla Severt

Gouden Haan

 
Hartelijke ontvangst, fijne sfeer en een goede reading. Gigi neemt alle tijd voor je en vertelt alles duidelijk.

19-01-2016

Erica Den Hollander

Gouden Haan

 

17-01-2016

Astrid Clemens

Gouden Haan

 
Fantastische coaching gekregen (aua werk en opleiding) wat ik direct ga toepassen. Meer inzicht in mijn partner gekregen en daardoor meer begrip voor hem en hoe ik met hem om kan gaan. Zeer waardenvol!

13-01-2016

Floortje Van Ee

Gouden Haan

 
Het was een heel prettige Tarotreading van Gina. Alsof ik er al jaren kwam, voelde erg goed – fijn persoon !! Ze is duidelijk in het verwoorden van de gekozen kaarten. Niet zweverig, gewoon met twee voeten op de grond. Ze gaf een duidelijke samenvatting na afloop … en ik kom zeker een keer terug! Bedankt Gina groet xx Joke

07-01-2016

Joke Van der Heijden

Gouden Haan

 
Geweldig even reading gehad, zeer aan te bevelen

05-01-2016

Marianne Tulp

Gouden Haan

 
Gina is een heel aardige vrouw met een warm hart en is ook oprecht geïnteresseerd. Ze is kundig met de kaarten.

16-12-2015

Adri Van zomeren

Gouden Haan

 
Het is ontzettend mooi wat ze uit de kaarten kan lezen.Het is zoals het is!ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik beveel de Gouden Haan zeker aan!

16-12-2015

Jane Korthout

Gouden Haan

 
Ik heb echte een hel goede reading gehad. Gina wist waar ze mee bezig was en sloeg de spijker op zijn kop. Ik kan iedereen een tarot reading aanbevelen. Deze dame weet waar ze mee bezig is en is beslist GEEN charlatan.

15-12-2015

Esther Weijers

Gouden Haan

 
was erg gezellig ook een leuke winkel. zeer goed geknipt. kom hier zeker terug lisette

05-05-2016

Lisette Wieland

Gigi´s Hairstyling

 
Gigi heeft mij geweldig geholpen. Kreeg een lekkere verse muntthee en heb nog nooit zoveel complimentjes gehad over mijn haar en wenkbrauwen. Dank je wel Gigi ik kom zeker weer terug. Groetjes Esther.

23-03-2016

Esther Weijers

 


Loslaten !

Loslaten……

Ik heb zondag weer een aantal prachtige Tarot readings gehad. Het mooie van de tarot reading is dat er zelf ook prachtige lessen uit te halen valt.

In mijn tarot readings wil ik graag mensen verder helpen met inzichten en terugkerende problemen, soms is het dan echt nodig om de persoon eerst helemaal los te laten gaan over zijn’/haar frustraties, dan pas is er plaats voor nieuwe informatie.

Dus ook zo het geval bij deze prachtige reading over een hele gevoelige spirituele maar daadkrachtige vrouw, die zich zo in haar onrecht voelde dat ze strijdlustig de aanval tegen de maatschappij was begonnen en kwam bij mij met een prachtig gedicht over al haar boosheid, frustraties, en onrecht daarover en zelfs dat ze in hongerstaking ging als ze niet gehoord werd. De tranen stonden in mijn ogen, wat een pijn en frustratie maar eigenlijk ook echt een schreeuw om hulp van acceptatie in het algemeen. De woorden die zij in haar gedicht had geschreven zijn de woorden die ik zelf ook dagelijks gebruik, in mijn strijd tegen deze maatschappij die zo in hokjes denkt en maar bepaalt.

Kortsluiting in mijn hoofd krijg ik ervan en zij ook hahahahha te heftig dit! Aan de ene kant een stuk herkenning blij dat er meerdere mensen zijn zoals mij, maar de vrouw die voor mij zat was een paar jaar ouder, een stuk verdrietiger, veel meer frustraties, veel verder in haar strijd jeetje dat zou ik kunnen zijn over paar jaar in mijn strijd tegen het onrecht, terwijl het allemaal projectie is voor een veel diepere pijn, die al heel lang in jezelf schuilt. Die van acceptatie en waardering van jezelf, juist omdat je niet in een hokje past en de maatschappij je daarom veroordeelt, gewoon omdat je anders bent en ze jou niet begrijpen. Dat kan je net zoals deze vrouw proberen jarenlang mee te doen in het gareel en als er dan iets fout gaat, wat gebeurd want je past gewoon niet in het hokje dan het uitschreeuwen van de pijn en onbegrip van de maatschappij tegen de maatschappij.

Je kan ook loslaten en accepteren dat je anders bent en dat omarmen en dan de Maatschappij uitleggen ik ben niet zo en ik pas niet in dat hokje, ik maak wel een tentje.

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om te weten wie je nou echt bent, want dat verklaart zoveel en dan kan je er naar gaan handelen, i.p.v een jasje aan te trekken wat gewoon niet past, en niet lekker zit en ook nooit lekker gaat zitten.

We zijn in de Tarot Reading terug gegaan naar wat het werkelijke probleem was, en heb haar daar wat inzichten in gegeven. Het was prachtig om te zien, deze verdrietige gefrustreerde vrouw zag haar valkuilen, maar ook ineens haar kwaliteiten zoals haar daadkracht, creativiteit en haar sterke wil die ze zo goed kan inzetten voor zichzelf en mooie positieve ontwikkelingen in haar werk en in haar sociale leven.

Ik ben elke dag weer ontzettend dankbaar dat ik dit werk mag doen voor mijn lieve medemensen.

Veel liefs,

Gina Petula


7 Keys to Freedom

7 Keys to Freedom – Intro Class

CLASS LENGTH: 60 MINUTES

Ontdek jouw eigen sleutels naar pure Vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Met Chakradance worden de chakra’s (levensbronnen) geopend die symbolisch staan voor alles wat er is gebeurd in jouw leven. “7 Keys to Freedom” is een mooie introductie van Chakradance, zodat je zelf kan ervaren wat het voor jou kan betekenen. Er zijn daarnaast verschillende workshops deze gaan dieper in op elke Chakra. Wat een helende innerlijke reis kan zijn met veel mooie inzichten.

“7 Keys to Freedom” wordt gegeven door Gina Petula in Studio Zena in Amsterdam reserveer nu


© 2018: Gina Petula, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress